torstai 8. joulukuuta 2011

Armani Exchangen laukku

Ostettu vuosi sitten Dubaista ja hommattuani Coccinellen vastaavan värisen laukun, on tämän käyttö jäänyt vähälle. Kyseistä merkkiä ei saa ostettua Suomesta eikä tietääkseni myöskään netistä, eli jos olet kiinnostunut niin nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kyseessä. :)


Laukku on ihan musta, tässä esimerkki äsken otetusta kuvasta..



Laukku on tekonahkaa eikä ole mitään käytönjälkiä näkyvissä. Kultaiset yksityiskohdat tekee todella paljon ja ulkonäöllisesti tämä on mielestäni todella kaunis. Vetää sisäänsä juuri sopivasti kaiken tarpeellisen (ja minä kannan paljon tavaraa aina mukanani:D).. Maksoin tästä Dubaissa muistaakseni 140 € vai 150 € ja lähtöhinnaksi laitan nyt 100€ (sisältää postikulut). Minimikorotus on 1 € ja huutoaika päättyy huomenna 9.12 klo 20.00. :) Laittakaa sähköpostiosoitteenne huutoon mukaan. :)

23 kommenttia:

  1. Tarjoan 101e :) - jonsku_A_@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. 102 euroa. tiia.kauraojao@jippii.fi

    VastaaPoista
  3. 103e, tanja_latvakoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. 104e enni.hakkarainen@oyk.fi

    VastaaPoista
  5. 105e jonsku_A_@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. En ymmärrä että tekonahkaset laukutkin maksaa noin paljon, pelkkä merkki siinä tietty maksaa. Mielestäni kalliin laukun täytyy olla oikeaa nahkaa, että edes kestää kunnolla. LV:n laukutkin muovilaukkuja?? turhuutta

    VastaaPoista
  7. Se on sinun mielipiteesi ja muilla on omansa. :) Kukin tallaa tavallaan, en usko, että siitä, että esimerkiksi minulla on LV:n laukku, on siitä sinulle mitään haittaa. :)

    VastaaPoista
  8. 106e. tiia.kauraoja@jippii.fi

    VastaaPoista
  9. todella paljon on lähtöhinta laukulla :o vaikka onkin todella hyväkuntoinen, on se kuitenkin käytetty ja käyetty on aina käytetty ja arvo laskee, niin minust tosi kallis lähtöhinta

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Menepä katsomaan huutonetistä paljobko käytetyt merkkilaukut maksaa. Tää on alle vuoden vanha ja lisäksi haettu Dubaista jolloin se maksoi vielä enemmän! Anna muiden tehdä niinkuin tekevät, heillä on varmasti aiihen omat syynsä. Itse voit sitten tehdä kuten tykkäät!:)

    VastaaPoista
  12. 107e silja.makinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  13. 108e tiia.kauraoja@jippii.fi

    VastaaPoista
  14. 109e jusu2011@gmail.com

    VastaaPoista
  15. 110e tiia.kauraoja@jippii.fi

    VastaaPoista
  16. 125e ellysi@live.fi (onko laukulla muuten tukeva pohja? Ettei tavallaan menetä muotoaan kun pistää tavaraa sisälle? Jotku laukut tekee sitä, ja silloin laukustä tulee vähän hölmön näköinen :( Mikäli pohja ok, niin tarjoukseni on voimassa)

    VastaaPoista
  17. Onko tämä varmasti aito eikä kopio? (millaisesta liikkestä ostettu) Olisin hyvin kiinnostunut :) Enkä tarkoita kysymystä pahalla mutta haluan vaan olla asiasta varma.

    VastaaPoista
  18. Onon! :) ihan Dubai Mallin hulppeasta kauppakeskuksesta ostettu ja heidän omasta liikkeestään. :)

    VastaaPoista
  19. Ellysi: On kyllä tukeva pohja ja itse olen tykännyt kun pitää muotonsa hyvin. :)

    VastaaPoista
  20. 127e tiia.kauraoja@jippii.fi

    VastaaPoista