torstai 17. toukokuuta 2012

Blogikirppiksen säännöt

Alla on uusia tuotteita, jotka myyn huutosysteemillä, ja huutoaikaa on 19.5 (la) klo 18.00 asti. Olen ilmoittanut lähtöhinnat, jotka sisältävät postikulut, ja minimikorotuksen. Avaan kommentoinnin täysin noin 3 h ennen huutoajan loppumista eli lauantaina klo 15.00. Sitä ennen pyrin julkaisemaan kommentit noin tunnin välein. Julkaisen kuitenkin vain sen hetken korkeimman kommentin, jottei tule turhaa sekaannusta. :)

ps. Muistakaa jättää se sähköpostiosoite matkaan. ;)

4 kommenttia:

 1. Miksei voi suoraan laittaa että kommentit tulee heti näkyviin, ilman tarkistamista? Hankaloittaa aika paljon huutamista jos aloitushinta tyyliin 15e, kommentteja ei julkaista ja kaikki huutaa 16 jnejne tiedät varmaan mitä tarkoitan..

  VastaaPoista
 2. valitettavasti jotkut typerykset käyttää hyväkseen sitä, että avaan kommentoinnin ja tulee häiriköimään. Mutta,avaan tän kuitenkin viim lauantai aamuna, sillä en pääse päivällä tänne! :)

  VastaaPoista
 3. olis kiva jos ens kerralla käyttäisit huuto.nettiä niin menis vähän reilummin toi huutaminen.E ikä niin et se saa jonka kone sattuu toimimaan just minuuttia ennen, kun toisen kone vielä lataa.. :/ vaikka eihän sille mitään mahda, mutta huuto.netissä olis hyvä se, että kaikilla on 5 min aikaa huutaa edellisestä huudosta..
  terveisin katkera häviäjä

  VastaaPoista