torstai 17. toukokuuta 2012

Maria Pinon nahkalaukku

Nyt olen päättänyt vähäisen käytön vuoksi luopua tästä kauniista Maria Pinon nahkalaukusta. Maria Pinoa myydään ainoastaan hyvin harvoissa paikoissa, ja minä ostin tämän Dubai Mallin Galeries lafayette tavaratalosta. Maria Pino on italialainen merkki, joka valmistaa laadukkaita nahkalaukkuja ja kenkiä. Paikan päällä maksoin tästä n.380 €, ja huomioon ottaen sen, että olen sen Dubaista asti käynyt hakemassa, en aio myydä tätä halvalla eteenpäin. Niinpä laitan aloitushinnaksi (postikulut mukaanlukien) 180 €. Huutoaikaa on 19.5 klo 18.00 asti, muistakaa jättää sähköpostiosoitteenne mukaan! :) Minimikorotus on 5 €. :)
10 kommenttia:

 1. Onko laukussa mitään kulumisen jälkiä? ekassa kuvassa näyttäs et ton kultasen alta paistaa hopee väri vai näänkö väärin? :D

  VastaaPoista
 2. Jotain todella pientä hapettumaa kyllä, mihin kiinnitin itsekin vasta huomiota. :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Mitkä on tuon Maria Pinon laukun mitat?

  VastaaPoista
 4. leveys 37 cm, syvyys, 18-19 cm ja korkeus 26 cm. :)

  VastaaPoista
 5. Kuvasta ei saa ihan täysin selvää, että onko Maria Pinon laukku vetoketjullinen? onko laukku siis sellainen, että sen saa kunnolla suljettua ettei tavarat tipu?

  VastaaPoista
 6. Ei ole vetoketjua, vaan tuo läppä, jonka ansiosta laukku ei ole kiinni ollessaan ylhäältä auki. Laukku suljetaan tuolla lukolla. :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. mielestäni samoja laukkuja myydään wtc-talossa dolce far niente - nimisessä laukkukaupassa! heidän fb-sivuiltaan (http://fi-fi.facebook.com/pages/Dolce-Far-Niente/149507331784537) kattelin eilen juuri tuollaisia / tuota samaa laukkua! ihana laukku on : )

  VastaaPoista
 10. Ei sama laukku ole kyseessä, mutta samantyylinen kylläkin. Olen muutaman kerran kävellyt ohi pälyillen. :)

  VastaaPoista